Forum

Wybierz odpowiednią sekcję a następnie stosowny temat dla komentarza lub pytania jakie chcesz zadać. Jeśli docelowy temat nie istnieje, możesz założyć nowy.
Przypominamy, że obowiązuje tu "NETYKIETA" i wszelkie niezgodne z nią treści nie będą publikowane.
Forum służy wyłącznie lekarzom, treści nie związane z korporacją nie będą publikowane.
Zjazd OIL 2024 Uwagi ze zjazdu .
1 - 2
Leo
Proszę też by kolega nie przeoczył podobnego scenariusza ,który się szykuje w naszej Izbie . Komisja 1500 młodych ,gniewnych koleżanek i kolegów otrzymała od zjazdu 80.000 za nic i mówi że dzięki nim coś się w Izbie dzieje ! Czyli według tych mądrali od 35 lat nic się nie działo w samorządzie .????
08.06.2024
14:06
Leo
Kolega prezes poucza i rozlicza z działaności w Izbie . Poucza kolegę czyli mnie można już powiedzieć kombatanta samorządu lekarskiego . Już niedługo po drugiej kadencji będzie też rozliczony z pełnienia funkcji prezesa . Będzie i już jest porównywany do poprzednich prezesów . Dorobek dotychczasowy nie jest wyróżniający się czymś szczególnym . Urzędujący ,dojeżdżający z konieczności do izby pierwszy prezes nie z Rzeszowa . Ta formuła się nie sprawdza . W izbie powinien prezes być a nie dojeżdżać .
08.06.2024
14:18
młody
LEO/Ludwiku z tego co można wyczytać w planie finansowym to dostaliśmy 70 tysia a komisja emerytów 90 tysia to może średnia ci wychodzi 80 :-))))). Co robią młodzi to każdy widzi, nareszcie coś się dzieje. Brzydko tak mądraliński kombatancie mówić komuś, kto poświęca tyle czasu koleżankom i kolegom, że za nic. Prezes myślę, że tak jak każdy inny nie jest przywiązany do stołka i chętnie zamieni się miejscem jak będzie taka wola demokracji. Możesz i ty startować tylko po tych głosach co słychać na zjeździe to ciężko ci będzie :-))))
04.07.2024
20:01
Karol
Ja niby jestem ten mądralinski a ten młodziutki kolega ,który wyraźnie zaznaczył w krótkiej rozmowie ,że nie jest moim kolegą to ten mądralinski co dużo robi bo jest i dostał 70.000 za nic . Wypomina pieniądze jakie otrzymują emeryci lekarza nie dużo większe za kilkadziesiąt lat procy i działania w zawodzie lekarza . Nasz młodzieniaszek ma tupet . Podobni wiekowo koledzy i koleżanki z Izby lekarskiej Warszawskiej mało co nie wysadzili samorząd w powietrze wide Minister Ziobro . Zarządzili bez potrzeby 100 % podwyżkę czym zwiększyli skokowo niechęć lekarzy do Izby . Ale ważne ,że się dzieje !
21.07.2024
00:00
Karol
Post scriptum Młody kolego czas podjąć decyzję z kim korespondujesz . Z kolegą lekarzem , z madralińskim kombatantem czy wreszcie z osobą na TY. Dom nie nauczył . Szkoła nie nauczyła , studia nie nauczyły może Izba czegoś nauczy .
21.07.2024
00:13
1 - 2
Dodaj komentarz